Vinget 61, Årre

Dette skønne hus ligger i Årre, kun 18 min. fra Esbjerg Midtby og 11 min. til Bilka Esbjerg.Huset er 165 m2+ 25 m2 vinterhave.I de skønne omgivelser er der udsigt over marker og alligevel tilbyder Årre både god skole og skøn børnehave.Haven har masser af terrasser og læ kroge samt en fantastisk gårdhave.
Huser har 2 badeværelser, et med brus og et med brus og badekar, 4 soveværelser - 2 af soveværelserne har direkte adgang til badeværelse og det ene har walk-in, dejligt køkken/alrum, stor stue m. brændeovn og den skønneste vinterhave som man kommer til at "leve" i, denne har også brændeovn og varmepumpe.


Dette hus skal opleves så man kan se med egne øjne alle de muligheder det byder på. Huset bliver el opvarmet og har to brændeovne og varmepumpe, der kommer meget sollys ind af de mange vinduer så det er dejligt lyst og udsigten er helt fænomenal, udlejer tilbyder at man kan få "marken" med og han vil selv stå for ar klippe denne. Så der kan spilles fodbold, rundbold og meget andet fornøjeligt der. Der er også både brændeskur, skur til haveredskaber og skur til "værksted" eller opmagasinering. 

Leje 1-3 år
10.000kr + forbrug