Stor villa,
Sædding strandvej-
307 m2

Storvilla med 5 soveværelser 3 badeværelser. Kun de bedste byggematerialer er brugt i denne fantastiske villa, som er fyldt med masser af behageligheder som video overvågning, kodenøgle, elektriske porte til dobbelt garage, Simens integreret kaffemaskine. Kælder med teenager afdeling m. egen indgang (au pair afdeling). Beliggenheden er helt udsædvanlig 100% havudsigt.Pris 20.000 kr.
Kontakt os for mere info.

Østergade 61 2 sal -105 m2

Total nyistandsat lejlighed på 105 m2. Denne perle af en lejlighed høre til sjældenhederne. Alle materialer er nøje udvalgt bla. har lejligheden sildebensparket gulve og et hav af "fede" detaljer.
Til ejendommen hører der en lille have med som alle 3 lejligheder må benytte.
Leje 12.000 kr. + forbrug
 (1 bedroom/1 bathroom/1 big livingroom on1. floor/ 1 kitchen-dining area.

Kontakt os endelig for mere information.

Borgergade 1,2 tv

Dejlig lys Lejlighed på 72m2 i Esbjerg Centrum.Ny vaskemaskine og opvaskemaskine.
incl. loftsrum.
Cykelparkering.
Leje. 6.300kr. + forbrug

Skolegade 91,2 th

Lejlighed i hjertet af Esbjerg  63 m2 dejlig 2 værelses lejlighed
 incl. 2 p-pladser i gården, lille privat kælderrum, cykelkælder og vaskekælder.


Leje. 6.200kr. umøbleretPris 6.700 kr. møbleret
+ forbrug (incl. Internet og vand)

Finlandsgade 55

Stor villa i Centrum.Denne villa er til den pladskrævende familie.
Mange m2 der er istandsat fra a-z - alt hvad hjertet begærer af charme.
SKAL ses!!!

Peder Skramsgade 6, 1 th.6700 Esbjerg

Møbleret lejlighed- 90m2  

Storvilla med 5 soveværelser 3 badeværelser. Kun de bedste byggematerialer er brugt i denne fantastiske villa, som er fyldt med masser af behageligheder som video overvågning, kodenøgle, elektriske porte til dobbelt garage, Simens integreret kaffemaskine. Kælder med teenager afdeling m. egen indgang (au pair afdeling). Beliggenheden er helt udsædvanlig 100% havudsigt.Pris 20.000 kr.
Kontakt os for mere info.

Villa - Tåsingevej 24-

Denne villa står knivskarp, lækkert materiale valg, møbler og helt igennem god stil. Dette mindre hus har alt hvad et par med et barn kan ønske sig, dejligt soveværelse, mindre børneværelse, skønt badeværelse, køkken med masser af skabsplads og dejlig stue. Haven står også flot og kræver ikke mange timer for at forblive snorlige, den er anlagt så den er let at holde. Den dejlige terrasse, hvor solen er hele dagen taler for sig selv.

Leje 12.200kr. + forbrug

Rørkjærsgade 4
           72 m2

Skønneste lille hus, beliggende i gå afstand til havn, Broen og byens hjerte Torvet.Huset har alt hvad man behøver og dertil lidt...
Møbleret og med gode hårde hvidevarer, elevationsseng, gæstetoilet og den skønneste gårdhave.
Flere billeder er på vej;)

Leje. 9.500kr. + forbrug

Hjerting Strandvej 180

Denne skønne villa er beliggende i naturskønne omgivelser ved sø og strand. Boligen er under renovation, så alt bliver set efter i sømmene og det bliver bare så fantastisk flot.
Fantastisk lukket have, hvor der også kommer ny træterrasse ud fra stuen.
Denne charmerende herlighed SKAL opleves.

Leje 17.500kr. + forbrug.

Ledig fra 1/9-2022

Total istandsat villa på Ålykken 24

Denne total istandsat villa ligger et stenkast fra sædding strand på en blind villavej. Huset bære præg af det bedste materiale valg og oser af god stil. På 1 sal. er to små værelser er blevet til et forældre soveværelse med walk-in. og her har man to værelser mere med udsigt over haven og lille kig til havet. I stue plan har man et dejligt badeværelse med brus, skønt bryggers med masser af opbevaringsplads, hall og et helt fantastisk køkkenalrum.

kontakt os endeligt for info.31131275

Borgergade 9,3 tv Udlejet

Skøn 3 værelses Herskabslejlighed på                         96 m2-

 m. hyggelige skråvægge og stor altan.
 Beliggende i hjertet af Esbjerg. Så gå afstand til alt hvad byen byder på af kultur, caféer, musikhus, Tobakken, Restauranter ect.  
Leje 7.995 kr. + aconto 500 kr. i varme.(1 bedroom/1 dining room/1 living room/1 bathroom/ 1 balcony)


Kontakt os for yderlige informationStor 3 værelses i 3 plan, Nørrebrogade 62 D

Skøn 120 m2 stor lejlighed med 2 dejlige soveværelser, kæmpe stort spisekøkken, stor stue, lækkert badeværelse og vaskesøjle i hall.Der er adgang til have/terrasse/kælderrum og god mulighed for parkering.
Ledig 1/10-2022
Leje 10.500 kr. - aconto 900 kr.

Kronprinsensgade - 86m2

Skøn 2 værelses lejlighed på 86 m2 beliggende i hjertet af Esbjerg bymidte. Lejligheden er helt nyrenoveret , i de bedste materialer fra a-z
Boligen er møbleret som på fotos

 Leje 9.000 kr. + forbrug(1 bedroom/1 bathroom/1 livingroom, 1 kitchen dining area))

Kontakt os gerne for flere billeder og info.

Finlandsgade 36, 1 sal -
84 m2- Ny renoveret

Stor 2. værelses lejlighed med, mange fine detaljer som de smukke franske døre til stuen, indbyggede spots og Nyt køkken med brede skuffer, opvaskemaskine og køleskab/frys ( hvor det mangler på billederne)ect. Samt fælles gårdhave.

Leje 7.250 kr.
Aconto varme 450 kr.
Aconto vand 400 kr.
(1 big bedroom/ 1 big living room/ 1 bathroom/ kitchen with dining space)

Skolegade 40 A

Total EGO-lejlighed på 155m2 med de skønneste balkoner, hvoraf én er "lukket" så man kan nyde den også i regnvejr. Ellers har denne bolig højt til loft, masser at plads, skønt badeværelse med adgang til soveværelse og terrasse. lejligheden byder også på et ekstra soveværelse og en hems med mulighed for en ekstra soveplads.
Denne lejlighed skal ses hvis man ønsker stil, charme og god plads i ét.
Leje 12.470 kr. + forbrug

Herskabslejlighed i Centrum på 130 m2

Her kommer du ind i Den skønneste lejlighed med 2 meget store soveværelser og mulighed for endnu et. Stuer en suite med masser af charme. Hallen er et kapitel for sig selv, med de originale stofbeklædte vægge. Boligen er under forvandling idet der bliver monteret nyt køkken, nyt badeværelse og gæste toilet,. Det bliver fantastisk, kom og se!!!

leje 12.000 kr. incl. internet + forbrug(2 (3)bedrooms/ 2 (1) livingroom/ 1 bath room)
Ledig fra 1/12-2022

Islandsgade 38, st,tv

 Fantastisk lejlighed på 67 m2. Beliggende i gå afstand til "hele byen" - denne skønne bolig har en stor stue med Newyorker væg, samt stort soveværelse med samme detalje dette giver begge rum særpræg af den unikke slags. Badeværelset er også helt vidunderligt med brusevæg hvor man kan træde ind fra begge sider. En bolig man skal se.
Leje 6.700 kr. + forbrug.
(1 bedroom/1 livingroom)

"dukkehus" i Rørkjærsgade

Skønt byhus beliggende i gå afstand til Broen, gågaden, togstation og havn.65m2 med egen terrasse, nyt badeværelse , vaskesøjle, smukke ny slebet gulve og dejligt lyst køkken.