Troldhøjvænget 20- VARDE

Møbleret Villa- med stort solcelleanlæg som producerer knap 5500 kwh.

Beliggende i familievenligt område tæt på grønne områder m. legeplads, skole og indkøb.


Huset har et stort solcelleanlæg der sparer dig for omkring 10.000 kr. årligt i elektricitet. Villaen på 185 m2 har meget at byde på, alle materialer er af  høj kvalitet bl.a. væghængte toiletter, berøringsfrie armaturer, badekar, USB stikkontakter, quooker, vinkøleskab, genvindings anlæg til friskluft og med troldtekt akustik plus lofter.
Ejendommen har dobbelt carport, et isoleret redskabsskur.
Hele haven er hegnet ind således  børn kan rende rundt for sig selv og der er direkte adgang ud til de store grønne fællesarealer. 
Sydvestvente terrasser hvor af en er overdækket. Den dejlige stue har udsigt ud i haven.
Køkken-alrummet har masser af dagslys, spots,  flotte granit bordplader og vinkøleskab. Bryggers med masser af skabsplads og granit bordplader. 
Forældre afdelingen som har et master bedroom med walk-through-closet, badeværelse med badekar, dette et et af to badeværelser.
Der er  tre gode værelser og skydedørsskabe fra gulv til loft.
Til sidst men ikke mindst er der i huset sidste værelse indrettet med mulighed for egen ægte HIFI hjemmebiograf med projektor, biografstole,  og akustik skum. Værelset er med optimeret akustik også velegnet til musikværelse, almindeligt værelse eller multirum.
Lejes 1-3 år
Leje 16.000kr + forbrug (væsentligt reduceret pga. solceller)